Restylane

Miljoonat ihmiset ovat käyttäneet Restylanea, mikä on tehnyt siitä maailman käytetyimpiä hyaluronihappopohjaisia esteettisiä injektiokäsittelyitä. Restylane tarjoaa paljon mahdollisuuksia ulkonäön parantamiseen aina huulien muotoilusta ihon uudistamiseen. Tulokset ovat aina yhtä ainutlaatuisia kuin sinäkin.

Se on luonnollinen!

Restylane antaa luonnolliselta näyttävän lopputuloksen. Se perustuu ainutlaatuiseen NASHA™-teknologiaan, jonka hyaluronihappo muistuttaa läheisesti kehon omaa hyaluronihappoa. Restylane ei ole toksiini, eikä se vaikuta kasvojen ilmeisiin tai liikkeisiin. Koska Restylane ei ole pysyvä, vältät pysyviä muutoksia, joita voit katua, koska kasvot muuttuvat ajan myötä.

Se on turvallinen!

Restylane on markkinajohtaja – kautta maailman on tehty 15 miljoonaa käsittelyä. Toisin kuin jotkin muut hyaluronihappopohjaiset tuotteet, Restylane ei ole eläinperäistä. Se tarkoittaa, että allergisten reaktioiden ja tautien tarttumisen riski on mahdollisimman pieni.

Se on sinua varten!

Restylanea sisältävillä tuotteilla tehtävät käsittelyt voidaan räätälöidä sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti – ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Käsittely on ei-kirurginen, joten toipumisaika on mahdollisimman lyhyt ja voit jatkaa normaalia elämää.

Valitse Restylane® kun etsit luonnollista ja turvallista juuri sinulle räätälöityä kauneuskäsittelyä. Kauneuskäsittelyt suorittaa Restylane sertifioitu sairaanhoitaja Jarmo lääkäriaseman yhteydessä.

Säännöllisin väliajoin Jarmo tekee kauneuskäsittelyjä myös Malmilla yhteistyökumppanimme Beauty Mix:n tiloissa osoitteessa Pekanraitti 4, Helsinki. Kysy sieltä vapaita aikoja puh. 09 387 0123 / Suski

Yhteydenotot ja ajanvaraus: Mervi Pihamaa puh. 040 821 2163 tai sähköpostilla tästä

Happibaari Helsinki  |  Takkatie 22, 00370 Helsinki  |  Puh. 050 339 8804 ja 040 821 2163  |  jarmo(at)happibaari.fi ja mervi(at)happibaari.fi
www.happibaari.fi  |  www.happihyppely.fi  |  tinnitushoitajat.fi